Τρίτη, 18/06/2019

Το τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία του Φοίβου την Μεγάλη Εβδομάδα αποφασίστηκε να έχει την ονομασία "ΦΙΛΙΠΠΑΣ-ΑΛΕΞΗΣ"

FILIPPOS ALEXHS

Δεν ξεχνά η ομάδα του Φοίβου τα δύο παιδιά της, τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της, τον Φίλιππα Δελαπόρτα και τον Αλέξη Τζαφέρη, που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν στην Αθήνα και την Ρόδο, αντίστοιχα.

Έτσι, λοιπόν, το τουρνουά που διοργανώνει η Ακαδημία του Φοίβου την Μεγάλη Εβδομάδα αποφασίστηκε να έχει την ονομασία "ΦΙΛΙΠΠΑΣ-ΑΛΕΞΗΣ", αφιερωμένο στην μνήμη των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών.

GIANNIKAKHS 00Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, ο προπονητής των "λιλιπούτειων" παικτών του Φοίβου, Γιάννης Γιαννικάκης, δήλωσε ότι, «σκοπός των Ακαδημιών, είναι, κάθε χρόνο, το τουρνουά να γίνεται όλο και πιο μεγάλο! Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι, η προσπάθειά μας αυτή θα έχει και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Συγκεκριμένα, ό,τι χρήματα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, προκειμένου να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ημέρες του Πάσχα!

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή είναι αρκετά ικανοποιητική, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για το ενδιαφέρον που επέδειξαν. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την άλλη εβδομάδα».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL