Κυριακή, 16/12/2018

Εύκολη "λεία" αποδείχθηκε για τον Αντίμαχο ο Φοίβος που ωστόσο διατηρεί το προβάδισμα στη Βαθμολογία

FOIBOS ANTIMAXOS 17

Εύκολη "λεία" αποδείχθηκε για την ομάδα του Αντίμαχου ο Φοίβος, τον οποίο κέρδισε με 3-0 (!).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν πως, από την πλευρά της ομάδας της Κω, οι παίκτες της "έπιασαν" ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια, καθώς έπαιζαν, ίσως, το τελευταίο τους χαρτί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως και το επόμενο παιχνίδι που έχει να δώσει η ομάδα του Αντίμαχου είναι και πάλι στην Κω, αυτή τη φορά με τον Άρη Αρχαγγέλου!

Πάντως, η ομάδα της Κρεμαστής, έστω και μ΄ αυτή τη βαριά ήττα συνεχίζει να προηγείται στη Βαθμολογία, ελπίζοντας, πως από δω και πέρα δεν θα έχει κάποια άλλη απώλεια βαθμών, στις 7 αγωνιστικές που υπολείπονται, κι έτσι θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι, ο Άρης Αρχαγγέλου θα παίξει αύριο το μεσημέρι με τον Νικαγόρα, (που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας), τον οποίο, έστω και δύσκολα, αναμένεται να κερδίσει για να πλησιάσει σε "απόσταση βολής" τον Φοίβο, που αυτή τη στιγμή έχει 56 βαθμούς, ο Άρης 51 (με ένα παιχνίδι λιγότερο), και ο Αντίμαχος επίσης με 51 βαθμούς! 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL