Σάββατο, 15/12/2018

Κρίμα! Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί εδώ και μερικές ημέρες! ** Επεισόδια σε... μαθητικό αγώνα! ** Φορολογικέςδηλώσεις

 GorgogianniKaterina

Κρίμα! Μια γυναίκα που την αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι της, βρέθηκε σήμερα νεκρή! Πρόκειται για την 37χρονη Κατερίνα

Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο και που εντοπίστηκε σήμερα (Τετάρτη) το πρωί, στο πάρκο Νεολαίας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ικάρου απέναντι από την Πύλη του Αγίου Γεωργίου.

Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ 

Την ώρα που το ποδόσφαιρο στη χώρα μας περνά δύσκολες καταστάσεις, προκλήθηκαν επεισόδια, (αν είναι δυνατόν!), σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, που αποτέλεσαν αιτία για να οδηγηθούν στο Αστυνομικό τμήμα Τούμπας 10 άτομα!!! 

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα μεταξύ των σχολικών ομάδων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, συνεπλάκησαν στις κερκίδες μαθητές των δύο σχολείων αλλά και αρκετοί εξωσχολικοί! Όπως έγινε γνωστό, ύστερα απ΄ αυτό αποκλείστηκαν και οι δύο ομάδες!

Φορολογικές δηλώσεις: Προσοχή στις ημερομηνίες

Με απόφαση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων παρέχεται προθεσμία, έως τις 30 Μαρτίου, στις επιχειρήσεις και τα ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο Τaxisnet τις βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων, καθώς και τις βεβαιώσεις αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα του 2017, έτσι ώστε να μπορέσουν οι φορολογούμενοι να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις για το 2018. 

Καλό, πάντως, είναι οι υπόχρεοι να συνεννοηθούν με τους λογιστές τους για να μην "χάσουν" τις ημερομηνίες κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων. 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL