Κυριακή, 16/12/2018

Άλλη μια επιτυχία για τον 20χρονο Νίκο Λυρίου -

LYRIOU NIKOS

Με την ΑΜΟΤΟΕ και τον Ο.Φ.Μ. Γιαννιτσών να πραγματοποιεί ακόμα μια εξαιρετική διοργάνωση, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φετινός διεθνής αγώνας motocross στην χώρα μας, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018. Οι συμμετοχές των αθλητών από όλη τη χώρα καθώς και από διάφορες Βαλκανικές χώρες, ξεπέρασαν τους 80, σε ένα θέαμα διεθνούς επιπέδου.

Μέσα στις συμμετοχές ξεχώρισε ο 20χρονος Νίκος Λυρίου (αρ. 161), από την Ρόδο ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση overall έπειτα από τερματισμούς 2-2 και ένα δυνατό δεύτερο σκέλος και κατάφερε να αναδείξει και να κάνει υπερήφανο το νησί του.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΛΕ.ΜΟΤ  ΊΚΑΡΟΣ (ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ), που εδρεύει στις Καλυθιές Ρόδου, επικροτώντας και στηρίζοντας τέτοιες διοργανώσεις που αναδεικνύουν και αναπτύσσουν τον αθλητισμό, συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες και δηλώνουν υπερήφανοι για τον αθλητή και μέλος του συλλόγου, Νικόλαο Λυρίου για την αξιέπαινη συμμετοχή του και την κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία MX2, στον 1ο ΑΓΩΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΧ 2018, στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.

Η ομάδα του ΛΕ.ΜΟΤ ΊΚΑΡΟΣ (ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΑΣ) θα βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητές της, βοηθώντας και στηρίζοντας την πορεία τους και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην χώρα μας

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL