Δευτέρα, 21/01/2019

Παράταξη Μαχαιρίδη: Δεν πρόκειται να πέσουμε στο επίπεδο που χαρακτηρίζει τις απαντήσεις του κ. Χατζημάρκου!

MAXAIRIDHS ARXIPELAGOS

Όσο δεν παίρνουμε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που σας θέσαμε κ. Χατζημάρκο, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και σε γραμμή οργανωμένης λασπολογίας και παραπληροφόρησης.

Δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να δώσετε κάποιες, έστω ελάχιστα πειστικές, απαντήσεις για τα όσα καταλόγισε στην Περιφερειακή Αρχή η παράταξή μας, γιατί απλούστατα δεν έχετε κανένα επιχείρημα. Αντ' αυτού, σε κάθε κριτική μας, αντιδράτε με αναμασημένους χαρακτηρισμούς και με απαράδεκτες επιθέσεις.

Όμως όσο κι αν προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη από τα προβλήματα που απαιτούν άμεσα λύσεις, θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

Προφανώς δυσκολεύεσθε ν' αντιληφθείτε ότι απευθύνεστε σε νοήμον κοινό κι όχι στα γνωστά «παπαγαλάκια» που αρέσκεστε να σας περιτριγυρίζουν.

Το Νότιο Αιγαίο δεν μπορεί να ασχολείται άλλο με το φόβο σας να μην αναδειχθεί ότι παραιτηθήκατε από το δικαίωμα ανανέωσης της θητείας σας στην προεδρία της Επιτροπής Νήσων CRPM της, όπως θα μπορούσατε να έχετε κάνει και όπως έχει γίνει από προκατόχους σας και από τον Κορσικανό διάδοχο σας...
Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και εμείς αναδείξαμε πόσο υστερεί η περιφερειακή αρχή σε αυτό και δεν πρόκειται να πέσουμε στο επίπεδο που χαρακτηρίζει τις απαντήσεις σας.
Η έλλειψη αντιλόγου στην τεκμηριωμένη κριτική μας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη. Και δυστυχώς επιβεβαιώνει τις πιο μεγάλες ανησυχίες μας για το μέλλον.
Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες!

Ρόδος, 14.02.2018

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL