Δευτέρα, 21/01/2019

"Βολές" και από τον κ. Γιάννη Φλεβάρη στην κυρία Φτακλάκη

FLEBARHS GIANNHS ooo

Βαπτίζοντας το κρέας σε ψάρι... Όταν ακόμα και μια διεθνής θητεία που τιμά τη χώρα μας, όπως αυτή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Νήσων, γίνεται αντικείμενο φτηνής και μικρόψυχης πολιτικής εκμετάλλευσης, οι απαντήσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες.

Η καθαρή αλήθεια προκύπτει από έγγραφα και είναι σκληρή για την Παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, του κ. Μαχαιρίδη, που .... για να κάνει αντιπολίτευση (!!!) βάπτισε το κρέας σε ψάρι και το τέλος της θητείας σε «παραίτηση»...

Διαψεύδεται πλήρως η κα. Φτακλάκη που υποστήριξε στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα περί δήθεν παραίτησης και μάλιστα ως αντιπολιτευτικό επιχείρημα στην σημαντική και ιδιαίτερη για το Σώμα, συνεδρίαση του «Απολογισμού Πεπραγμένων 2017».

Το με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΜΑ-CRPMCOU180048 και με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2018 έγγραφο της Διάσκεψης των Περιφερειακών Θαλάσσιων Περιοχών της Επιτροπής των Νησιών της Ευρώπης «CPMR Islands Commission», το οποίο υπογράφεται από την κα. Ελένη Μαριάνου, Γενική Γραμματέα της CPMR, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η θητεία των Προέδρων της Επιτροπής των Νησιών της CPMRείναι μονοετής (Άρθρο 4 του Καταστατικού) και ο κύριος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των καθηκόντων του δεν έθεσε υποψηφιότητα εκ νέου».
Μετά τα παραπάνω η προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας κατέρρευσε και δεν χρειάζεται κάτι άλλο αφού τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια....

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL