Πέμπτη, 18/10/2018

Να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της ΔΕΗ Α.Ε και να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις στο νέο εργοστάσιο στη Νότια Ρόδο

SYNANTHSH EKR ZEYS

Να προχωρήσουν άμεσα οι προσλήψεις των 75 εργαζομένων με το κριτήριο της εντοπιότητας στο νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ζήτησε ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας, έπειτα από συνάντηση που είχε, στις 13/02/2017, με τον Διευθυντή του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Σορωνή Μιχάλη Μπαρδακά.

Ο Πρόεδρος του Ε.Κ Ρόδου, πραγματοποίησε την συνάντηση αυτή, έπειτα από πρόσκληση του Σωματείου των Εργαζομένων ΔΕΗ ΑΕ «ΖΕΥΣ». Κύριο θέμα ήταν η πορεία της αποπεράτωσης και λειτουργίας του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ και βέβαια η στελέχωσή του με το απαιτούμενο προσωπικό, όπως έχει δεσμευτεί η διοίκηση της ΔΕΗ.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο Πρόεδρος του Σωματείου Μιχάλης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Στεργάκης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Παναγιώτης Μπαλής, ο Ταμίας Μανώλης Πελεκάνος και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Φιλάρετος Παπαπαϊωάννου.

Από την ενημέρωση, προέκυψε ότι όλα είναι έτοιμα και ότι η λειτουργία του εργοστασίου θα γίνει μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Όμως, το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου, από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, εκτιμά ότι δεν έχουν ακόμα δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ. Ροδου, επανέλαβε την στήριξη του στη θέση του Σωματείου της ΔΕΗ«ΖΕΥΣ», για την στελέχωση του εργοστασίου με 75 άτομα, με κριτήρια που θα πληρούν τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η διοίκηση, ότι δηλαδή τα άτομα αυτά θα είναι κυρίως κάτοικοι της Νότιας Ρόδου,ως ελάχιστο ανταποδοτικό όφελος από τη λειτουργία του εργοστασίου στην περιοχή.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση, ότι το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε μετακινήσεις προσωπικού, ούτε αποσπάσεις εκτός έδρας, οι οποίες θα είναι κοστοβόρες. Κάλεσε δε τους αρμόδιους της ΔΕΗ να προκηρύξουν αμέσως τις θέσεις εργασίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες, το Ε.Κ. Ρόδου θα ζητήσει από το ΑΣΕΠ να επισπεύσει τις διαδικασίες τοποθέτησης των 22 ατόμων, από διαγωνισμό που έγινε παλαιότερα και ο οποίος έχει «παγώσει».
Παράλληλα το Ε.Κ.Ρ και το Σωματείο της ΔΕΗ«ΖΕΥΣ» θα αναλάβουν από κοινού και άλλες πρωτοβουλίες ζητώντας συναντήσεις μετον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τους Βουλευτές του Νομού μας. Αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Ρ θα μεταβεί επίσης στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Ενέργειας, με σκοπό να ζητήσει από όλους την έμπρακτη στήριξή τους, για να δρομολογηθούν άμεσα η διαδικασίες για τη στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο με μόνιμο και ντόπιο προσωπικό.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL