Τετάρτη, 23/01/2019

Με νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Ρόδου -- Από ιδίους πόρους η χρηματοδότηση

OXHMATA 1882

Με δύο νέα σύγχρονα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύθηκε ο υπηρεσιακός στόλος οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο της ανανέωσης του μηχανοκίνητου εξοπλισμού που επιδιώκει η Δημοτική Αρχή, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

Αναλυτικότερα ο Δήμος Ρόδου ενίσχυσε το δυναμικό του δημοτικού στόλου με την προμήθεια ανοιχτού ανατρεπόμενου δορυφορικού φορτηγού και φορτηγού τύπου VΑΝ, που θα συμβάλουν καθημερινά σε προγραμματισμένες παρεμβάσεις της υπηρεσίας.

OXHMATA 1884

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση έγινε από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.

Βασική επιδίωξη του Δήμου Ρόδου είναι η εκ βάθρων ανανέωση του στόλου, η αντικατάσταση των παλιών ρυπογόνων οχημάτων με νέα οικολογικής τεχνολογίας, που θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του μηχανοκίνητου στόλου θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, με έμφαση την υπηρεσία καθαριότητας.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL