Κυριακή, 18/11/2018

Με νέα οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Δήμου Ρόδου -- Από ιδίους πόρους η χρηματοδότηση

OXHMATA 1882

Με δύο νέα σύγχρονα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύθηκε ο υπηρεσιακός στόλος οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο της ανανέωσης του μηχανοκίνητου εξοπλισμού που επιδιώκει η Δημοτική Αρχή, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον πολίτη.

Αναλυτικότερα ο Δήμος Ρόδου ενίσχυσε το δυναμικό του δημοτικού στόλου με την προμήθεια ανοιχτού ανατρεπόμενου δορυφορικού φορτηγού και φορτηγού τύπου VΑΝ, που θα συμβάλουν καθημερινά σε προγραμματισμένες παρεμβάσεις της υπηρεσίας.

OXHMATA 1884

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση έγινε από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου.

Βασική επιδίωξη του Δήμου Ρόδου είναι η εκ βάθρων ανανέωση του στόλου, η αντικατάσταση των παλιών ρυπογόνων οχημάτων με νέα οικολογικής τεχνολογίας, που θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του μηχανοκίνητου στόλου θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, με έμφαση την υπηρεσία καθαριότητας.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL