Πέμπτη, 21/02/2019

Στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ., Νοτίου Αιγαίου, και στην εκδήλωση τού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

KOKKINOS FB3

Στην πρώτη για το 2018 συνεδρίαση τής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρουσία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σύρου κκ Δωροθέου, του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Ν. Σαντορινιού, του Αντιπροέδρου τής Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δ. Κρεμαστινού, των βουλευτών Δ. Γάκη, Μάνου Κόνσολα και Ι. Βρούτση και του προέδρου τής Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Ιωάννη Πατούλη.

Ο κ. Χ. Κόκκινος παρακολούθησε τις διαδικασίες και του δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους δημάρχους τής περιοχής μας, επισημαίνοντας την ανάγκη για οργανωμένη, στοχευμένη και μεθοδική διεκδίκηση των αιτημάτων των νησιωτών μας, την ενωμένη δράση τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμών, την ανάγκη για βελτίωση τής στελέχωσης των υπηρεσιών της και τη διαρκή επαγρύπνηση για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας. Αναφέρθηκε στην έγκριση τού απολογισμού και στη θετική προσπάθεια για την προμήθεια έξι (6) νέων πυροσβεστικών οχημάτων για την ενίσχυση των μικρών νησιωτικών δήμων και τη διάθεση κονδυλίων για να ανανεωθεί ο στόλος τής ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ..

Τέλος ζήτησε από τους δημάρχους την ενημέρωση να προχωρήσουν οι διαδικασίες ενημέρωσης των πολιτών για θέματα Πολιτικής Προστασίας και τη διανομή των νέων εντύπων που εκδόθηκαν γι' αυτόν το σκοπό από την Π.Ν.Αι..

Την ίδια ημέρα στις 9.2.2018, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση τού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου παρέστη σε εκδήλωσή του. Παρουσία του Έλληνα Ευρωπαίου Επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αβραμόπουλου, εκπροσώπων τής Κυβέρνησης και των κομμάτων τού Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγινε αναφορά για την πορεία, το παρόν και το μέλλον τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL