Παρασκευή, 14/12/2018

Σέργιος Αϊβάζης: Η Φιλαρμονική της Κρεμαστής πρέπει να συνεχίσει την πολύ σημαντική δουλειά που έγινε από τον κ. Φουρλάνο

AIBAZHS SERGIOS

Την ικανοποίησή του, ότι τα πράγματα για την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής Κρεμαστής, εξελίσσονται σύμφωνα με τις αρχικές σκέψεις και προτάσεις που διατυπώθηκαν, εκφράζει σε σχετική συζήτηση που είχαμε με τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), κ. Σέργιο Αϊβάζη, ύστερα από το σχετικό θέμα που δημοσιεύσαμε χθες στα topika-nea.gr, σύμφωνα με το οποίο "ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης, κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με τον διευθυντή του Γυμνασίου Κρεμαστής, για την παραχώρηση τεσσάρων αιθουσών για τις ανάγκες των μαθημάτων".

Μάλιστα, ο κ. Αϊβάζης, δεν παρέλειψε να κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του κ. Φουρλάνου, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι, " στη διάρκεια της συνεργασίας του, είχε γίνει πολύ σημαντική δουλειά εξυπηρετώντας τις ανάγκες της δυτικής πλευράς της Ρόδου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία".

«Χαίρομαι που γίνονται προσπάθειες και πάλι για την Φιλαρμονική της Κρεμαστής», ανέφερε ο κ. Αϊβάζης. «Θα ήθελα δε να σας ενημερώσω για να γνωρίζετε τόσο εσείς όσο και η κοινή γνώμη της περιοχής, τις προσπάθειες που κάναμε με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη, αμέσως μετά την αποχώρηση του κ. Φουρλάνου.

FILARMONIKH PETALOUDWN 77

Πήγαμε μαζί με τον Τσαμπίκο Ποδιώτη και την Φλώρα Πελεκάνου και ανοίξαμε την αίθουσα στο Γυμναστήριο του σχολείου όπου βρίσκεται το γραφείο της Φιλαρμονικής. Κάναμε καταγραφή των οργάνων και τον στολών κι έδωσα εντολή σε μουσικούς της Φιλαρμονικής Ρόδου να διδάξουν στα παιδιά κάθε Σάββατο την ίδια ώρα που λειτουργεί και το φυτώριο της Φιλαρμονικής Ρόδου που γίνεται σε πληρωμένη υπηρεσία. Αυτό, δυστυχώς, δεν συνεχίστηκε λόγω εσωτερικών αντιδράσεων.

Χαίρομαι που το πρόβλημα λύθηκε. Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων πρέπει να συνεχίσει καθώς είχε ήδη γίνει πολύ σημαντική δουλειά από τον κ. Φουρλάνο και εξυπηρετούσε τις ανάγκες της δυτικής Ρόδου με μεγάλη επιτυχία».

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL