Πέμπτη, 18/10/2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των θεατρικών παραστάσεων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «'Αγιος Εφραίμ».

QEATRO 6985

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος των θεατρικών παραστάσεων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «'Αγιος Εφραίμ». Τον τελευταίο χρόνο ο σύλλογος με την βοήθεια εθελοντών- μελών, του διενεργούν θεατρικές παραστάσεις σε όλη την Ρόδο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με θέματα εθελοντισμού, αιμοδοσίας και δωρεάς μυελού των οστών. Για τους παραπάνω σκοπούς η συγγραφέας κ. Μαρία Αϊβάζη-Ζάγορα έγγραψε και παραχώρησε αφιλοκερδώς το χιουμοριστικό έργο «Θερμόαιμοι» στο Σύλλογο Αιμοδοτών, το οποίο σκηνοθέτησε εθελοντικά ο κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

QEATRO 6994

Όμως το κείμενο δεν θα έπαιρνε ζωή αν δεν συνέβαλαν εθελοντικά και με μόνο κίνητρο την αγάπη προς το σύλλογο οι: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Σάββας Καλαθενός, Καλαμάτας Θέμης, Σοφία Κατσιμπράκη, Μίκα Κελεπέρα, Χρυσάνθη Κούρου, Νομική Πελεκάνου, Μάνος Τριαλώνης, Μαρία Τσιμέττα, Γιάννης Φλεβάρης.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της, τον ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που για μια ακόμη φορά ήταν κοντά στο πλευρό του Συλλόγου.

QEATRO 6997

Ακόμη τους Συλλόγους, που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους πολίτες που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν και ενίσχυσαν με αυτόν τον τρόπο τον Σύλλογο. Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προβολή της εκδήλωσης.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL