Τετάρτη, 21/11/2018

Δηλαδή, αν συμβεί κανένα κακό, ποιος θ΄ αναλάβει τις ευθύνες;

kakokairia skafi

Δηλαδή, αν «κάτι» δεν πάει καλά, και με τέτοια κακοκαιρία και θαλασσοταραχή που επικρατούσε σαν προχθές, βουλιάξει κάποιο πλοίο που μεταφέρει ανθρώπινες ζωές, τότε ποιος θα φταίει; Πιο απλά, είναι δυνατόν οι αρμόδιοι ν΄ αφήνουν τον κόσμο να ταξιδεύει την ώρα που μέσα στο πλοίο συμβαίνουν αυτά που βλέπετε στη φωτογραφία, και να ζουν οι άνθρωποι πραγματικά έναν εφιάλτη;

«Πίστευα πως θα πεθάνω», είπε ένας επιβάτης. «Έβλεπα το πιάνο στο σαλόνι των επιβατών να αναποδογυρίζει και να σκάει με δύναμη στο πάτωμα. Ένας επιβάτης που βρισκόταν ακριβώς δίπλα κινδύνεψε να τον πλακώσει. Τα ψυγεία μεταφέρονταν από την θαλασσοταραχή μία δεξιά και μία αριστερά. Στο τέλος άρχισαν και αυτά να αναποδογυρίζουν. Μέσα στο πλοίο δεν μπορούσαμε να σταθούμε. Ρωτούσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει και κανείς δεν μας απαντούσε. Καρέκλες, τραπέζια, συρτάρια, πολυθρόνες. Όλα έπεσαν στο πάτωμα. Γιατί ξεκίνησαν; Δεν γνώριζαν τι καιρό είχε;».

Ας είναι, λοιπόν, λίγο πιο αυστηροί οι αρμόδιοι κι ας μην επιτρέπουν στους πλοιοκτήτες «με το έτσι θέλω» να ταξιδεύουν τα καράβια τους!

Γιατί, πάνω από τα... φράγκα τους είναι οι ανθρώπινες ζωές! Κι ας μην το καταλαβαίνουν (;).

PLOIO KAKOKAIRIA1

PLOIO KAKOKAIRIA12

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL