Κυριακή, 17/02/2019

Μεγάλες προσπάθειες από πλευράς Τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής για την επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής! - Πού θα παραδίδονται τα μαθήματα

FILARMONIKH 3336

Είναι γνωστό ότι, εδώ και αρκετό καιρό, η Φιλαρμονική της Κρεμαστής «διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη»! Και βέβαια έχουν απόλυτο δίκιο οι κάτοικοι του χωριού, να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι, η Κρεμαστή, που ενώ παλαιότερα πρωτοπορούσε και σ΄ αυτό τον τομέα, δυστυχώς έκανε αρκετά βήματα προς τα πίσω!

Έτσι, όλες οι εκδηλώσεις, γινόντουσαν, πλέον, με... κασετόφωνο, χωρίς, δηλαδή, την παρουσία Φιλαρμονικής, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται μέχρι πού θα φτάσει αυτή η αδικία σε βάρος ενός από τα μεγαλύτερα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου. 

Βέβαια, από πλευράς Τοπικού Συμβουλίου, ξεκίνησαν κάποιες προσπάθειες για ν΄ ανασυνταχθεί η Φιλαρμονική και να επαναλειτουργήσει. Αλλά, δυστυχώς, όλο και «κάτι» δεν πήγαινε καλά, κι έτσι οι προσπάθειες έμεναν στη «μέση».

GYMNASIO KREMASTHS 77

Το τελευταίο, λοιπόν διάστημα, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Τσαμπίκος Ποδιώτης, κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με τον διευθυντή του Γυμνασίου Κρεμαστής, ο οποίος συμφώνησε να διατεθούν τέσσερις αίθουσες για τα μαθήματα διαφόρων μουσικών οργάνων που θα παραδίδονται σε παιδιά.

Συγκεκριμένα, τέσσερις μουσικοί της Φιλαρμονικής του Δήμου της Ρόδου, θα πηγαίνουν στην Κρεμαστή και θα παραδίδουν μαθήματα, τις ίδιες ώρες και τις ίδιες μέρες.

Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL