Τετάρτη, 21/11/2018

Κατηγορούνται τρία άτομα για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων - Κατασχέθηκαν 113 πακέτα τσιγάρων χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης

ASTYNOMIKOI OPKE a

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (09.02.2018), από αστυνομικούς στα νησιά Κω και Λέρο, τρεις υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 19, 43 και 52 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και προμήθεια λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Κω μετά από έλεγχο που έγινε στον 19χρονο Ιρακινό διαπιστώθηκε ότι κατείχε -6- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης.

Παράλληλα, στη Λέρο χθες το απόγευμα μετά από έλεγχο που έγινε στον 52χρονο Ιρακινό βρέθηκαν στην κατοχή του 107 πακέτα τσιγάρων και συσκευασία καπνού βάρους 50 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης. Όπως διαπιστώθηκε ο 52χρονος σκόπευε να προμηθεύσει τα λαθραία τσιγάρα στον 43χρονο ομοεθνή του.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στις αρμόδιες κατά τόπο τελωνιακές αρχές. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.695 ευρώ που κατείχε 52χρονος, ως προερχόμενο από λαθρεμπορία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL