Τετάρτη, 21/11/2018

Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" οργανώνει εκδήλωση για την Κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας

MESAIWNIKO RODO logo

Το "Μεσαιωνικό Ρόδο" οργανώνει εκδήλωση για την Κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, την Πέμπτη 15/2/18 στις 19:30, στο καφέ LANCELOT στη λεωφ. Ηρακλειδών 305, στην Ιαλυσό (τηλ. 2241092923) και έχει την τιμή να προσκαλέσει όλα τα μέλη και τους φίλους του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ.

Στην εκδήλωση θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου για το 2017 και συνοπτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων που ακολουθούν. Επίσης, θα απονεμηθούν Έπαινοι στους καλύτερους Εθελοντές και Χορηγούς της προηγούμενης χρονιάς.

Για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί, θα δοθεί δωρεάν διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία και θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα ενώ Μεγάλο Δώρο της βραδιάς θα είναι ένα Ιπποτικό Σπαθί, χορηγία του καταστήματος IBISCUS, στην οδό Σωκράτους της Παλιάς Πόλης!

Ακόμα, στην εκδήλωση θα διατίθενται τα νέα συλλεκτικά βιβλία του Μάνου Φωτάρα με τίτλο: GUILLAUME CAOURSIN 1480, για πρώτη φορά σε ελληνική μετάφραση! Πρόκειται για το Χρονικό της Α' Μεγάλης Πολιορκίας της Ρόδου από τους Οθωμανούς, καταγεγραμμένο από τον Ελληνικής καταγωγής υποκαγκελάριο του Ιωαννιτικού Τάγματος, Γουλιέλμο (Γκιγιώμ) Καουρσίν, που αποτελεί τη μοναδική ιστορική καταγραφή της μεσαιωνικής περιόδου.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL