Πέμπτη, 21/02/2019

Ζωντανά η συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου ** Συνελήφθησαν δύο νεαροί γιατί δεν είχαν βγάλει δελτίο ταυτότητας!

DHMOTIKO SYMBOYLIO 3

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου για το 2018, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά ζωντανά μέσω live streaming από τη σελίδα YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UWC0f9Hg5UU). Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5 μμ., στο ξενοδοχείο Τιτάνια της Αθήνας. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την κοπή της βασιλόπιτας που θα γίνει από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κκ. Δωρόθεο.

Θα παρακαλούσαμε να ανεβάσετε το link μετάδοσης στην ιστοσελίδα σας για να μπορούν να την παρακολουθήσουν οι συνδημότες μας, νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου.

Για τεχνικές πληροφορίες :
Γραμματέας Δ.Σ Π.Ε.Δ.ΝΑ
Γιώργος Πόκκιας

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.

Φώτης ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ
Δήμαρχος Ρόδου

Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών για μη έκδοση ταυτότητας στη Ρόδο

Στις 08-02-2018 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο ημεδαποί ηλικίας 17 και 18 ετών γιατί δεν είχαν προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπου μετανάστη στην Κω

Την 08-02-2018 το απόγευμα εντοπίσθηκε στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, υπήκοος Συρίας να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα, προερχόμενος από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL