Πέμπτη, 21/02/2019

Ολοένα και πλησιάζουν οι μέρες για το Καρναβάλι του 2018 ** Αυτή είναι η "βασίλισσα" του Καρναβαλιού της Κρεμαστής

KREMASTH SURVIVOR kr

Ολοένα και πλησιάζουν οι μέρες για το Καρναβάλι του 2018, και βέβαια οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα

πραγματοποιηθούν στο νησί μας, έχουν αρχίσει να εντείνονται προκειμένου να είναι όλα έτοιμα τις ημέρες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σχεδόν σ΄ όλα τα χωριά της Ρόδου!

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ τα πράγματα δείχνουν πως και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος θα ικανοποιηθεί τόσο από τη μεγάλη συμμετοχή, όσο κι από τα «έξυπνα» θέματα που αναμένεται να παρουσιαστούν.

Βέβαια, αυτό οφείλεται κι από τη μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών, από τα γειτονικά χωριά, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι, φετινή «βασίλισσα του Καρναβαλιού» της Κρεμαστής, θα είναι μια πανέμορφη κοπέλα από τα Μαριτσά η οποία αποδέχθηκε και τη σχετική πρόταση!

KASANH PARASKEYH w

Πρόκειται για την Παρασκευή Κασανή, (φωτογραφία), η οποία φοιτά στο Λύκειο της Κρεμαστής, και συγκεκριμένα στην Γ΄ Τάξη!

(Πιθανότατα αύριο να κάνουμε γνωστά τα πρώτα «θέματα» που θα παρουσιαστούν).

Τέλος, να μην ξεχνάνε οι επισκέπτες, ότι στη διάρκεια του Καρναβαλιού θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν άφθονο κρασί, προσφορά Ροδίτικης εταιρείας, ενώ στο τέλος της παρέλασης θα διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά που θα διαθέτει ο Φοίβος, στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL