Πέμπτη, 21/02/2019

Σε πέντε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον μήνα Φεβρουάριο!

EKQESEIS ΠΝΑΙ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, ενισχύει τη θέση των νησιών ανάμεσα στον ανταγωνισμό και φέρνει τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Μετά την εξειδικευμένη έκθεση θαλάσσιων σπορ και σκαφών "boot Düsseldorf" (19-27/1) με την οποία άνοιξε o νέος κύκλος συμμετοχών στις τουριστικές εκθέσεις το 2018, η ΠΝΑΙ πήρε μέρος στην Salon des Vacances (1-4/2), ενώ το πρόγραμμα Φεβρουαρίου συνεχίζεται με την ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ (6-7/2), τη ΒΙΤ στο Μιλάνο (11-13/2), την Panorama World Festival στη Στοκχόλμη (17-18/2) και την International Fair of Tourism (IFT) στο Βελιγράδι (22-25/2).

«Είναι αδιαμφισβήτητη η πρωτοκαθεδρία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον τουρισμό και είναι υποχρέωσή μας να εδραιώσουμε τη θέση μας στην κορυφή. Και το πράττουμε οργανωμένα, με σχέδιο και επαγγελματισμό και πάνω απ' όλα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής και ανάπτυξης. Η καμπάνια μας, συμβάλει σταθερά στη δημιουργία ανταγωνιστικής ταυτότητας, η οποία διαφοροποιεί την Περιφέρεια, συνθέτει και προωθεί τη μοναδική της εικόνας ως τουριστικού προορισμού.

MPAPAVASILIOYΣτο πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης στρατηγικής, η στοχευμένη συμμετοχή μας στις τουριστικές εκθέσεις είναι καίριας σημασίας. Δίνουμε πάντα στα νησιά μας τη δυνατότητα να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν. Παράλληλα με την προβολή των προορισμών, ενισχύουμε το brand Aegean Islands», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Τιμώμενος προορισμός η Κάρπαθος

Η Κάρπαθος ήταν ο τιμώμενος προορισμός του ελληνικού περιπτέρου στη διεθνή τουριστική έκθεση Salon des Vacances, όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, έχοντας μαζί της πέντε νησιά.
Σε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προορισμού και των εναλλακτικών τουριστικών επιλογών που προσφέρει, ανακοινώθηκε η νέα πτήση του Ομίλου TUI από το Βέλγιο στην Κάρπαθο για το 2019. Στην εκδήλωση συμμετείχε και μίλησε η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά. Συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, η πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο, Ελευθερία Γαλαθιανάκη και η προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, Ελένη Σκαρβέλη.
Εκτός από την Κάρπαθο, πήραν μέρος στη Salon des Vacances μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τα νησιά της Ρόδου, της Πάτμου, της Αντίπαρου και της Ίου έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μερίδιο του τους αναλογεί από μια αγορά η οποία σημειώνει ήδη αύξηση προκρατήσεων.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL