Τετάρτη, 21/11/2018

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που στήριξαν με την παρουσία τους την χθεσινή αιμοδοσία

AIMODOSIA 2018 a

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που στήριξαν με την παρουσία τους την χθεσινή αιμοδοσία που διοργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

AIMODOSIA 2018 as

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονιών παιδιών με καρκίνο Φλόγα, τον Σύλλογο Save an angel καθώς και το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών Ροδαυγή για την συμμετοχή και τη βοήθεια τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

AIMODOSIA 2018 asd

Όλοι μαζί ενωμένοι συγκεντρώσαμε δείγματα για δότες μυελού αυξάνοντας τις πιθανότητες ιστοσυμβατότητας για κάποιον πάσχοντα. Κύριο μέλημα της χθεσινής εκδήλωσης – εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν να ενεργοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους να προσφέρουν εθελοντικά αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα. Οι ανάγκες σε αίμα ποτέ δεν τελειώνουν και δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε. Προσφέρουμε αίμα, γινόμαστε δότες μυελού των οστών, δωρίζουμε βλαστοκύτταρα και χαρίζουμε Ζωή.

AIMODOSIA 2018 asg

Πράξεις αγάπης, ανιδιοτέλειας, αλτρουισμού οι οποίες δεν κοστίζουν! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό, τη ΖΩΗ!

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL