Πέμπτη, 21/02/2019

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το φετινό Καρναβάλι της Κρεμαστής! ** Θεατρική παράσταση με τίτλο: "Της μάνας σου...η σύνταξη"!

 KREMASTH SURVIVOR

To τελευταίο χρονικό διάστημα, η συμμετοχή στο φετινό Καρναβάλι της Κρεμαστής, τόσο από οργανωμένες ομάδες, όσο και

από παρέες νεαρών, κυρίως, έχει αρχίσει να παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. 

Μάλιστα, σήμερα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής επισκέφθηκαν τα σχολεία, και ειδικότερα το Γυμνάσιο και το Λύκειο (το Δημοτικό ήδη δήλωσε συμμετοχή με με μια μεγάλη ομάδα παιδιών), προκειμένου να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους οι οποίοι, άλλωστε, είναι αυτοί που δίνουν "ζωντάνια", "μπρίο", κέφι, και γενικά μια πολύ όμορφη εικόνα στην παρέλαση της 18ης Φεβρουαρίου στις 3 το απόγευμα, στην κεντρική Λεωφόρο της Κρεμαστής.

KARNABALI 2012 007

Αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, κι από την πλευρά του Τοπικού Συμβουλίου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να πείσουν τα παιδιά, και μάλιστα τους υπόσχονται κάθε δυνατή βοήθεια για να ετοιμάσουν τα θέματά τους! 

Και βέβαια, οι θεατές δεν θα πρέπει να ξεχνούν, πως στη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να πιουν δωρεάν άφθονο κρασί, ενώ στο τέλος, στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχει ζωντανή μουσική, και παράλληλα τραπέζια που θα τοποθετήσει ο Φοίβος για να διασκεδάσει ο κόσμος και παράλληλα να γευτεί κάποιο αναψυκτικό, ποτό και σουβλάκι!

Ο Σύλλογος "το Κάστρο" ετοιμάζεται για θεατρική παράσταση

Ο Σύλλογος Φίλων  Θεάτρου - Χορού και Μουσικής Κρεμαστής "ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" προετοιμάζεται για να παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση "Της μάνας σου η... σύνταξη".

Μια κωμωδία που θ΄ ανέβει στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής στις 10 και 11 Μαρτίου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL