Πέμπτη, 18/10/2018

Προετοιμασία για τη νέα τουριστική σεζόν - Συνάντηση του Δημάρχου με το νέο Αστυνομικό διευθυντή

DHMARXOS DIEYQYNTHS 1a

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 είχε συνεργασία με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καλιωράκη ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή.

Ο δήμαρχος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και ζήτησε τη στενή συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Εν όψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν: την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης, την παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων, την επαιτεία και τη δράσης των Ρομά, των κραχτών, καθώς και το θέμα της άμεσης παύσης λειτουργίας της άτυπης δομής προσφύγων, λόγω των σοβαρών στατικών προβλημάτων που παρουσιάζει το ακίνητο των πρώην σφαγείων.

DHMARXOS DIEYQYNTHS 1

Ο κ. Χατζηδιάκος, ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα γίνουν στην πόλη της Ρόδου και ειδικά στο κέντρο, παράλληλα με τα έργα πεζοδρόμησης που θα προχωρήσουν, αλλά και τη διαμόρφωση χώρων στάθμευσης.

Ο κ. Καλιωράκης, υπογράμμισε ότι η Αστυνομία θα συνεργαστεί στενά με το Δήμο για την επίτευξη των στόχων και την ομαλή λειτουργία της πόλης και του νησιού της Ρόδου.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL