Πέμπτη, 21/02/2019

Προσφορά 250 ελαιόδεντρων "Κορωνέϊκης" ποικιλίας, σε νέους Αγρότες

ELAIOdENDRA 11v

Το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με το Επαρχείο Μήλου και συγκεκριμένα με το νησί της Σερίφου, προέβησαν στην προσφορά 250 ελαιόδεντρων "Κορωνέϊκης" ποικιλίας, στους νέους Αγρότες του νησιού.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι η στήριξη των Νέων Αγροτών της περιοχής και παράλληλα να δοθεί το έναυσμα για την καλλιέργεια της ελιάς αφού μόνο λίγα ελαιόδεντρα καλλιεργούνται αυτή την στιγμή.

Σε δήλωση του ο Έπαρχος Μήλου κ. Ν. Βενάκης τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας οι κάτοικοι να ασχοληθούν με την ελαιοκαλλιέργεια από την μία και από την άλλη, είναι και μία προσπάθεια για να πρασινίσει το νησί.

ELAIOdENDRA 11a

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μ. Μπαριανάκης με την σειρά του δήλωσε ότι το Φυτώριο της Περιφέρειας στηρίζει τέτοιες δράσεις για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Οι Νέοι Αγρότες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έσπευσαν να προμηθευτούν τα δενδρύλλια τα οποία διανεμήθηκαν με την βοήθεια του Γεωργικού Συνεταιρισμού και του Δήμου Σερίφου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL