Πέμπτη, 21/02/2019

Τελικά, ούτε στο... μέτρημα δεν τα βρίσκουμε! Πόσοι ήταν αυτοί που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο;

MAKeDONIA IS GREECE 3

---> Τελικά, ούτε στο... μέτρημα δεν τα βρίσκουμε! Πόσοι ήταν αυτοί που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο; 5-10-50-100-500 χιλιάδες; Ένα εκατομμύριο; Δηλαδή, σε λίγο, θα φτάσουμε στο σημείο άλλη φορά οι συμμετέχοντες, να παίρνουν έναν αριθμό «προτεραιότητας» για να μπορούμε, ρε αδελφέ, να μαθαίνουμε πόσοι τελικά συμμετέχουν σε παρόμοιες συγκεντρώσεις! (Πάντως, για την... ιστορία, οι διαδηλωτές εκτιμούν πως ο αριθμός αυτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο!)

---> Και μέσα σ΄ όλες τις άλλες δηλώσεις που ακούσαμε και διαβάσαμε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα συλλαλητήρια δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις για τη λύση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Κατά την άποψη του κ. Μπουτάρη τα συλλαλητήρια, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ήταν μεγάλα και εντυπωσιακά, τόνισε όμως ότι η Ελλάδα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και να βοηθήσει τους πολίτες της γείτονος χώρας να αποκτήσουν μια ταυτότητα και να προχωρήσουμε παραπέρα. Και το πιο σημαντικό: Δήλωσε ότι, ο ίδιος προφανώς και δεν θέλει να λένε τα Σκόπια Μακεδονία, άλλα δεν έχει πρόβλημα με τον όρο «Νέα Μακεδονία».

---> Όμως, και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προέβη στην εξής δήλωση: «Τό Οἰκουμενικόν Πατριαρχεῖον, ὡς ἡ Μητέρα Ἐκκλησία ὅλων τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν τῆς Βαλκανικῆς, ἐξ ἀφορμῆς τῶν συζητήσεων γιά τό θέμα τοῦ ὀνόματος τῆς FYROM, κάνει ἔκκληση πρός ὅλους τούς ἐνδιαφερομένους γιά νηφαλιότητα καί αὐτοσυγκράτηση, ὥστε νά ἀντιμετωπισθῇ τό κρίσιμο καί λεπτό αὐτό θέμα εἰρηνικά καί μέ σύνεση».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL