Πέμπτη, 21/02/2019

Χ. Κόκκινος: «Τα συλλαλητήρια στέλνουν ηχηρό πατριωτικό zμήνυμα Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

KOKKINOS XARAL o

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος κληθείς να σχολιάσει σε Μ.Μ.Ε. τα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τα οποία στέλνουν παλλαϊκό μήνυμα ότι οι Έλληνες δεν δέχονται το σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας, και ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου θα συζητηθεί και θα τεθεί προς έγκριση σχετικό ψήφισμα, επισήμανε τα εξής:

«Τα συλλαλητήρια στέλνουν ηχηρό πατριωτικό μήνυμα. Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, εκφράζοντας την εθνική τους υπερηφάνεια και υπερασπιζόμενοι τις αρχές, τις αξίες και τα εθνικά μας ιδανικά, οι συμπατριώτες μας πλημμύρισαν τις πλατείες και τους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μία και ελληνική.

Η συγκλονιστική και συγκινητική συμμετοχή του ελληνικού λαού στις κινητοποιήσεις για τη δίκαιη υπεράσπιση των σημαντικότατων εθνικών δικαίων και των ιδανικών, στέλνει ισχυρό μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει το όνομα τής Μακεδονίας στα ζάρια ή να συμβάλλει σε εθνική μειοδοσία. Οποιαδήποτε αποδοχή από Έλληνα τού όρου «Μακεδονία» στο κράτος των Σκοπίων, αποτελεί έγκλημα κατά τής πατρίδας μας.»

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL