Πέμπτη, 21/02/2019

Αναμένεται να εντυπωσιάσει και το φετινό Καρναβάλι της Κρεμαστής - Καλό θα είναι να συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι και οι φορείς!

MIXALHS RETRO 12

Με στόχο οι φετινές εκδηλώσεις του Καρναβαλιού της Κρεμαστής να είναι πολύ καλύτερες αλλά και πιο ενδιαφέρουσες από τις προηγούμενες, προκειμένου να ικανοποιηθούν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι χιλιάδες επισκέπτες, τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειές τους για να είναι όλα έτοιμα μέχρι την μεθεπόμενη Κυριακή.

KATAXENOS MIX 2012 2

Βέβαια, εκείνο που μπορεί κανείς να διαπιστώσει είναι ότι, σ΄ αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια, (επικεφαλής της οποίας είναι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης), είναι ανάγκη να συμμετέχουν κι άλλοι φορείς, όπως είναι οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, τα Σχολεία (Γυμνάσιο και Λύκειο), όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι, κλπ.

Μόνο έτσι θα μπορέσει το Καρναβάλι της Κρεμαστής να έχει τη «δυναμική» που απαιτείται και την εντυπωσιακή παρουσία των πρώτων Καρναβαλιών που ξετρέλαινε όλους τους θεατές! Άλλωστε, είναι αναμφισβήτητο ότι, όσοι περισσότεροι συμμετάσχουν τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιτυχία!

KARNABALI KREMASTHS2ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, για πρώτη φορά, γίνεται μια «κίνηση» που αναμένεται να κρατήσει τον κόσμο στην Κρεμαστή, και μετά το τέλος της παρέλασης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, θα στρώσει τραπέζια στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου, και με τη συμμετοχή ζωντανής μουσικής θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει και γενικά να διασκεδάσει. Επίσης, οι θεατές θα μπορούν να πιουν άφθονο κρασί, δωρεάν, που θα προσφέρει Ροδίτικη εταιρεία.

Γενικά, το φετινό Καρναβάλι της Κρεμαστής, που, όπως γράψαμε και πριν από μερικές ημέρες, θα έχει συμμετοχή κι από γειτονικά χωριά, αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον και φυσικά να προσελκύσει πολύ κόσμο απ΄ όλο το νησί!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL