Πέμπτη, 21/02/2019

Συμβαίνουν στο νησί μας: Γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια! ** Συλλυπητήριο από τον Διαγόρα ** Αγώνας μεταξύ Γυναικών

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

Ο συμπολίτης μας που μας έκανε τη σχετική καταγγελία, έδειχνε να είχε υποστεί σοκ! Κι ο λόγος, όπως μας εξήγησε, ήταν το γεγονός ότι, στην οδό Ρόδου – Λίνδου γίνονται καθημερινά «κόντρες» αδιαφορώντας οι οδηγοί αν βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή κάποιων ανύποπτων συνανθρώπων μας!

Σας παρακαλώ, - μας είπε, - γράψτε κάτι, μήπως καταφέρουμε να σώσουμε κάποιες ζωές! Καθημερινά, στην οδό Ρόδου – Λίνδου, γίνονται κόντρες με μεγάλες μηχανές, κάνουν «σούζες» και γενικά αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους υπόλοιπους περαστικούς.

Μάλιστα, χθες βράδυ, ενώ πήγαινα κανονικά στο δρόμο, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά μου, και τελευταία στιγμή συγκράτησα το αυτοκίνητο πριν φύγω από το δρόμο!

Σας παρακαλώ, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο, γράψτε κάτι μήπως και συγκινηθεί κανένας αρμόδιος και σταματήσει αυτό το «κακό»! Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!

Το θέμα, βέβαια, είναι να το κατανοήσουν οι αρμόδιοι! Γιατί, κακά τα ψέματα, «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε!

 

To Tμήμα Βόλεϊ και όλος ο Γ.Σ. Διαγόρας συλλυπάται την οικογένεια του Αντιπροέδρου του Σ.Δ.ΠΕ.Δ. κ. Σωτήρη Σταματίου, για τον χαμό του πατέρα του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Σήμερα Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:40, για την 8η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών ΕΠΟ, ο ΑΣΤΙΡ υποδέχεται στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα του νησιού μας .

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL