Τετάρτη, 23/01/2019

Θερμές ευχαριστίες στους ντόπιους καλλιτέχνες εκφράζει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου - Μια ξεχωριστή βραδιά στο «Μετροπόλ»

SYLLOGOS KARKINOPAQWN

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την Τετάρτη 10 Απριλίου στο κινηματοθέατρο «Μετροπόλ», όπου με πρωτοβουλία

του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» διοργανώθηκε αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα με τη συμμετοχή καταξιωμένων ντόπιων καλλιτεχνών.

Η ανταπόκριση των Ροδίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, που παραχωρήθηκε με την ευγενική χορηγία του κ. Ε. Κωνσταντινίδη.

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 1

Ως Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Ποντίων για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει την όμορφη αυτή εκδήλωση και να διαθέσει τα έσοδα για το έργο του Συλλόγου μας.

Θερμές ευχαριστίες στους ντόπιους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου που ομόρφυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου μας και στηρίζοντας τον αγώνα μας.

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 11

Οι πρωτοβουλίες αυτές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την στήριξη των καρκινοπαθών και να διευρύνουμε την δράση μας βοηθώντας όσους έχουν την ανάγκη μας.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στη ροδιακή κοινωνία που από την πρώτη στίμη μας αγκάλιασε και στηρίζει με κάθε ευκαιρία το έργο μας.
«Όλοι μαζί με Δύναμη για τη Ζωή!».

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 12

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 13

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 14

SYLLOGOS KARKINOPAQWN 15

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL