Σάββατο, 15/12/2018

Ξεκίνησε για το νέο πρωτάθλημα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος - Ευχές από τον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου

DWDEKANHSOS NEW A

Την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, άρχισε την περασμένη Δευτέρα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Χατζηδημητρίου και ευελπιστεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους επίσημους αγώνες, όταν αυτοί ξεκινήσουν από την Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, έγινε και η κοπή της πίτας του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, με την παρουσία μελών της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των αθλητών της ομάδας μας. Τυχερός ήταν ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο οποίος βρήκε το φλουρί στη βασιλόπιτα.

Μέσα από τη σκληρή δουλειά, οι αθλητές της ομάδας μας θα επιδιώξουν και φέτος να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Μετά τη δεύτερη θέση στο κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μπάσκετ με αμαξίδιο και παράλληλα να επιτελείο πλούσιο κοινωνικό έργο και εκτός παρκέ.

*Ο πρόεδρος του συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, τα μέλη του Δ.Σ., το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές του Γ.Σ. Δωδεκάνησος εύχονται καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, χαρά, ευτυχία και δημιουργικότητα.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL