Τετάρτη, 19/12/2018

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου της ΝΔ καλωσορίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Νότιο Αιγαίο και στη Δωδεκάνησο! - Ο κ. Κόνσολας αναλαμβάνει το Βόρειο Αιγαίο

BARBITSIWTHS MIlTIADHS

Η ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου της ΝΔ καλωσορίζει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Νότιο Αιγαίο και στη Δωδεκάνησο!

Ήρθε η ώρα, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος μας στη συνάντηση του με τους τομεάρχες του κόμματος μας, το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανόρθωση της Ελλάδας, να περάσει και να εξειδικευτεί στην ελληνική περιφέρεια.

Επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε μαζί με τους πολίτες, ένα πρόγραμμα τοπικών προτεραιοτήτων με στόχο η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης της πατρίδας μας.

Είναι η ώρα να αναδείξουμε τις δικές μας επιλογές και δεσμεύσεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Δωδεκάνησο και τους κατοίκους της.

Σε αυτή την προσπάθεια του κόμματος μας, έρχεται, με απόφαση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αρωγός, ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ένας έμπειρος πολιτικός με γνώση των προβλημάτων του Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, με αποδεδειγμένη αγάπη και ενδιαφέρον για τα νησιά μας.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στη Δωδεκάνησο και είμαστε σίγουροι ότι το έργο που θα γίνει θα είναι σημαντικό και η Νέα Δημοκρατία θα είναι πανέτοιμη και για τις εκλογές σε δήμους και περιφέρεια.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στον συμπατριώτη μας, τομεάρχη Τουρισμού και Βουλευτή Δωδ/σου κ. Μάνο Κόνσολα που αναλαμβάνει το Βόρειο Αιγαίο.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL