Τετάρτη, 19/12/2018

Οι Πυροσβέστες μας έδειξαν και τα φιλάνθρωπα συναισθήματά τους

ENWSH YPALLHLWN PYR

Η Ένωση μας συνεχίζοντας τις δράσεις της, προχώρησε στις 29/12/2017 με την βοήθεια των μελών της, σε συλλογή τροφίμων

για την αντιμετώπιση βασικών αναγκών οικογενειών συμπολιτών μας. Η ανταπόκριση των συναδέλφων σ΄ αυτό μας το κάλεσμα ήταν μεγάλη και για το λόγο αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ευαισθησία που επέδειξαν.

Άλλωστε οι Πυροσβέστες ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και αντιλαμβανόμενοι την ανθρωπιστική κρίση που υπάρχει, δεν θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε απαθείς.

 PYR TROFIMA1

Την ημέρα τον Θεοφανίων η Ένωση μας μέσω του Προέδρου της είχε την τύχη και ιδιαίτερη τιμή να συναντηθεί και παραδώσει τα συγκεκριμένα τρόφιμα στον πατήρ Χρήστο, ιερέα του Αγ. Παντελεήμων στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, γνωρίζοντας το ανιδιοτελές του έργο και τις φιλανθρωπίες του. Άλλωστε δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως «ο προστάτης των φτωχών».
Τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια και την δύναμη που μας έδωσε να συνεχίσουμε πρωτίστως ως άνθρωποι αλλά και ως πυροσβέστες να μαχόμαστε για τον συμπολίτη μας. Δεσμευτήκαμε να είμαστε πάντα δίπλα του, συμβάλλοντας στην προσπάθεια και το έργο που επιτελεί προς την κοινωνία.

Ο Γεν. Γραμματέας                                   Ο Πρόεδρος

Δημητρακόπουλος Ιωάννης             Χατζηκυριάκος Ιωάννης

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL