Τετάρτη, 19/12/2018

Ολοένα και ομορφαίνει περισσότερο ο Άγιος Ισίδωρος! - Τα έργα που έγιναν αλλά και μια εκδήλωση από το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών

OMADA DIASWSTWN e

Το ερχόμενο Σάββατο 13-1-2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσαεκδηλώσεων "Νίκος Γκάλης", θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση-επίδειξη Α' Βοηθειών από το ΠεριφερειακόΤμήμαΕθελοντώνΣαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Στέλιος Βονάκης, ευχαριστεί την ΟμάδαΕθελοντών "για την άμεσηανταπόκριση στο σχετικό κάλεσμά μας".

BONAKHS STELIOS Στέλιος Βονάκης: Άλλη μια κίνηση αγάπης και προσφοράς για το χωριό μας!!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, εντυπωσιακά όμορφο είναι το αποτέλεσμα της επένδυσης με παραδοσιακή πέτρα του τοιχίου στην είσοδο του Αγίου Ισιδώρου, έπειτα από δωρεάν ομογενειακών συλλόγων της Αμερικής. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στα topika-nea.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας μέσα στον επόμενο θα ξεκινήσει ένα άλλο τεράστιο έργο, πάλι με πέτρα, αυτή τη φορά στη δεύτερη είσοδο του χωριού, από επιχειρηματία ιδιώτη ομογενή (από την Αμερική). Ένα γεγονός που δείχνει τη συνεχή προσπάθεια του Τοπικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει και να ομορφύνει ακόμη περισσότερο το παραδοσιακό χωριό του Αγίου Ισιδώρου. .

TOIXEIO 1

Μάλιστα, σε ευχαριστήριο μήνυμα η Τοπική Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου, αναφέρει τα εξής:
«Ευχαριστούμε θερμά τους ομογενείς μας Σιδερίτες Αμερικής που μέσα από τους συλλόγους τους, τον γυναίκειο σύλλογο Αγίου Ισιδώρου και το 25o τμήμα παρροδιακού ανδρικού συλλόγου, προσέφεραν ένα σημαντικό ποσό για την επένδυση τοιχίου με παραδοσιακή πέτρα σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του οικισμού το οποίο έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες μας.. Τους ευχαριστούμε για την γενναιόδωρη χειρονομία τους με την οποία συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προσπάθεια που γίνεται από την κοινότητά μας για να δούμε το χωριό μας ακόμη πιο όμορφο!!!!».

TOIXEIO 2

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL