Παρασκευή, 19/10/2018

Συνάντηση για ευχές και συνεργασία -- Την αξιοποίηση των κτηρίων του κέντρου της πόλης συζήτησαν ο δήμαρχος και ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας

DHMARXOS KONSOLAS 1

Τον βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνο Κόνσολα, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος στην πρώτη τους συνεργασία της χρονιάς για την από κοινού αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την αξιοποίηση υποδομών και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Σωτρίλλης, με πολλά χρόνια θητείας στην Αυτοδιοίκηση και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Διακοσταματίου.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές αξιοποίησης των ακινήτων του κέντρου της πόλης και εξετάστηκαν οι προοπτικές αποκέντρωσης υπηρεσιών και οι νέες χρήσεις των κτηρίων ώστε να αποκτήσει το κέντρο τη ζωντάνια που χρειάζεται και κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

DHMARXOS KONSOLAS 1a

Ο κ. Χατζηδιάκος, ενημέρωσε το βουλευτή Δωδεκανήσου για μία σειρά από σχεδιασμούς που βρίσκονται στο στάδιο πριν την υλοποίηση (Ροδιακή Έπαυλη, ξύλινο πεζοδρόμιο, πρόσβαση των ΑΜΕΑ στη Μεσαιωνική Πόλη, ρύθμιση του κυκλοφοριακού), αλλά και για την πορεία δρομολογημένων και ολοκληρωμένων μελετών για έργα τα οποία οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεν τα αφήνουν να προχωρήσουν.

Ο κ. Κόνσολας, δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του δημάρχου και συνεχίζει την εδραιωμένη εμπιστοσύνη με τη διεύρυνση της συνεργασίας τους σε ζητήματα που ωφελούν τη Ρόδο και τους Ροδίτες.

«Στην προσπάθεια αυτή δεν εξαιρείται κανείς, είμαστε υποχρεωμένοι να προωθήσουμε το όραμα του Δημάρχου και του Δήμου για την αναβάθμιση και τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο νησί» τόνισε.

Επιπλέον συζητήθηκε η προοπτική της δημιουργίας στη Ρόδο του Ινστιτούτου Τουρισμού και Οδικής Ασφάλειας, για το οποίο ενδιαφέρονται κι άλλες περιοχές της χώρας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κόνσολα για το συνεχές ενδιαφέρον του για τα θέματα που αφορούν το δήμο Ρόδου και τα νησιά και δήλωσε ότι είναι αμοιβαία η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρινούς συνεργασίας στο πλαίσιο της προώθησης λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και του συνόλου του τόπου μας.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL