Παρασκευή, 19/10/2018

ΜΑΣΣΑΡΙ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, η θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι Θερμόαιμοι»

Qermoaimoi Massari

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, η θεατρική παράσταση με τίτλο «οι Θερμόαιμοι» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αγιος Εφραίμ», στο Μάσσαρι. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το έργο του συλλόγου, που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει με ένα διαφορετικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο τους πολίτες για το θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της δωρεάς μυελού των οστών, της δωρεάς βλαστοκυττάρων αλλά και της δωρεάς οργάνων σώματος. Την παράσταση προλόγισε ο αγαπητός πατέρας Νεκτάριος Πόκκιας, ο οποίος πάντα είναι κοντά στο πλευρό του Συλλόγου Αιμοδοτών, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κ. Νικολάου Φιλήμων και ο αντιπρόεδρος κ. Γιαννικουρής Αντώνης.

Τα μέλη του Δ.Σ. και της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Αιμοδοτών ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μασάρων «οι Μασαρενές», και ιδιαιτέρα την Πρόεδρο και ολόκληρο το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο κ. Αυδελή Ευαγγελία, καθώς και τον ιερέα μέλος και υπεύθυνο του παραρτήματος Πυλώνα του Συλλόγου Αιμοδοτών Παπαλέξη Χρυσόστομο για την άψογη συνεργασία, φιλοξενία και συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση μας. Ιδιαίτερως ευχαριστούμε την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαχανιάς «ο Λεμπέσης» κ. Διακογεωργίου Θέκλα καθώς και τους εθελοντές κ. Νικολαΐδη Χρήστο και κ. Μανιά Σοφία για την παρουσία και την συνεχή τους στήριξη.

Και τέλος η θεατρική ομάδα των Θερμόαιμων και ο Σύλλογος Αιμοδοτών ευχαριστούν θερμά όλες τις κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Μασάρων για το παραδοσιακό δείπνο με νόστιμα σπιτικά φαγητά που παρέθεσαν μετά την παράσταση κερδίζοντας τις εντυπώσεις για τις μαγειρικές ικανότητες τους και την άψογη φιλοξενία.

Qermoaimoi Massari

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL