Τετάρτη, 19/12/2018

ΑΠΟΨΕΙΣ (αναγνωστών μας): Τόχει στο αίμα του, ρε αδελφέ, ο Έλληνας! Πες του ψέματα, ν΄... αγαλλιάσει η ψυχή του!

APOPSEIS LOGO 2

Τόχει στο αίμα του, ρε αδελφέ, ο Έλληνας! Το ζητά το... DNA του! Πες του ψέματα, ν΄... αγαλλιάσει η ψυχή του! Κι αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί μας, (κυρίως), κι αυτό ακριβώς επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και κάποιες άλλες κατηγορίες «αετονύχηδων»!

Όπως αυτό με κάποιους ζαχαροπλάστες που σου λένε πως τα γλυκά τους είναι «της ημέρας», ενώ είναι της... νύχτας (πριν από δύο μέρες)! Όπως ο άλλος που σου λέει ότι οι πατάτες που αγοράζεις είναι ντόπιες, και δεν ξέρεις από ποιες χώρες τις εισαγάγουν! Ή, για τον άλλον που σου ορκίζεται ότι τα κρέατά του είναι ντόπια αλλά από άλλες περιοχές της χώρας ή του... εξωτερικού!

Και γενικά ένα... κάρο άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που πάντα ο αδικημένος είναι (ποιος άλλος;), ο καταναλωτής, ο απλός πολίτης!

Και για τους πολιτικούς; Τι να πει κανείς γι  αυτούς; "Συναγωνιστές", για χρόνια, που γίνονται "ανταγωνιστές", βουλευτές σ΄ ένα κόμμα που κάποια στιγμή μετακινούνται σ΄ άλλα (λες και είναι ποδοσφαιριστές!), που σου αραδιάζουν ψέματα για πράγματα που έπρεπε να τα είχαν κάνει όταν ήταν "στα πράγματα", αλλά που υπόσχονται ότι θα τα κάνουν όταν... ξαναείναι, και πολλά άλλα απίστευτα που σε κάνουν να γελάς αλλά και να κλαις για το κατάντημά μας.

 Κι όλα αυτό γιατί, κάποιοι θεωρούν τους Έλληνες... χαχόλους, χαμηλού πνευματικού επιπέδου ανθρώπους, και ως εκ τούτου εύκολα μπορούν να τους κοροϊδέψουν και να τους τα "πάρουν"!

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL