Παρασκευή, 19/10/2018

Όλοι, πλέον, ελπίζουν στον Θεό, για τον Νίκο Κωστίδη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος

THLOS 10

Συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη της Τήλου, από το ξεκλήρισμα μιας οικογένειας αγαπημένης του νησιού.  Το ίδιο συγκλονισμένη και η δήμαρχος της Τήλου, Μαρία Καμμά, η οποία δεν μπορεί να συνέλθει από το κακό που βρήκε το νησί, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Από τη μια στιγμή στην άλλη ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια, με τον θάνατο της μητέρας και της κόρης, με τον πατέρα να δίνει μάχη για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, και την 15χρονη αδερφή που επέζησε να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη".

Αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, στην Κρήτη βρίσκονται συγγενείς της οικογένειας, που προσπαθούν να βοηθήσουν την 15χρονη μικρούλα κόρη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει το σοκ από την εξέλιξη της τραγικής αυτής ιστορίας.

THLOS TROXAIO1

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σύμφωνα με όσα λέγονται, την ερχόμενη Παρασκευή πρόκειται να γίνει η κηδεία της μητέρας και της κόρης στη Ρόδο.
Και φαίνεται πως η μοίρα έχει παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια. Την ώρα που ετοιμαζόντουσαν για να γίνει ο γάμος της Μαίρης, της πανέμορφης 21χρονης από την Τήλο, τώρα ετοιμάζονται για την κηδεία της. Που μαζί μ΄ αυτήν θα κηδευτεί και η μητέρα της Δέσποινα αλλά και ο αρραβωνιαστικός της (στην πατρίδα του, την Κρήτη), που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε Νοσοκομείο της Κρήτης.

THLOS TROXAIO1a

THLOS TROXAIO1aa

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL