Δευτέρα, 17/12/2018

Ευχές και δώρα, στο πρώτο παιδί του 2018 από τα Μαριτσά!

DHMARXOS PAIDI

Το πρώτο παιδί που είδε το φως του 2018, επισκέφτηκε στη Γενική Κλινική Δωδεκανήσου "Euromedica», την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος. Συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννας Ζωάννου, και παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Κλινικης κ. Δημήτρη Ασημακίδη και της Μαιευτήρος- Γυναικολόγου κ. Ειρήνης Αγγελίδου-Χαιρέτη, συνεχάρη τους γονείς, ευχήθηκε στους ίδιους και τους οικείους, το νεογέννητο να είναι γερό και καλότυχο και έδωσε συμβολικά δώρα.

Οι γονείς ευχαρίστησαν το Δήμαρχο, του αντευχήθηκαν υγεία και δημιουργικότητα στον ίδιο, την οικογένεια του, τους συνεργάτες και τους κατοίκους του νησιού, αλλά και δύναμη, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα του.

Το πρώτο παιδί του 2018, είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι από το Μαριτσά. Πρόκειται για το καλύτερο δώρο που επιφύλαξε στους γονείς Ελένη Γιαννά και Σπύρο Κοντοδήμα, η έλευση του νέου έτους, καθώς την 1η Ιανουαρίου και ώρα 10:05, έφεραν στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.445 κιλών.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL