Δευτέρα, 24/09/2018

Τυχερός στην πίτα της Εκκλησίας της Κρεμαστής ο πρόεδρος κ. Τσαμπ. Ποδιώτης – Δεν βρέθηκε, όμως, ο τυχερός της Κοινότητας

EIDHSEIS APO THN KREMASTH

** Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, είναι βέβαιο πως η παραλία της Κρεμαστής θα γεμίσει και πάλι από κόσμο την ημέρα των Θεοφανείων! Να θυμίσουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για την ανάσυρση του Τιμίου Σταυρού δεν γίνονται πλέον, όπως παλαιότερα. Τώρα, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σ΄ αυτή τη διαδικασία πηγαίνουν στην παραλία και την ώρα που ο παπάς λέει το «εν Ιορδάνη σου βαπτιζομένου σου Κύριε...», οι κολυμβητές πέφτουν στη θάλασσα και δοκιμάζουν τις ικανότητές τους!

** Τυχερός στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εκκλησίας της Κρεμαστής ήταν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης.

** Δεν βρέθηκε ακόμη ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινότητας Κρεμαστής. Φαίνεται πως το κομμάτι με το φλουρί, είτε το πέταξαν είτε δεν το έφαγαν και το άφησαν στο σπίτι τους!

** Νωρίς-νωρίς πέφτει φέτος το Πάσχα και φυσικά νωρίς είναι και η Τσικνοπέμπτη αλλά και η Καθαρά Δευτέρα. Αυτός είναι και ο λόγος, που η Κοινότητα και οι Σύλλογοι της Κρεμαστής, αμέσως μετά τη γιορτή των Φώτων θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL