Παρασκευή, 19/10/2018

Ευχές για καλή χρονιά από το Δήμαρχο Ρόδου, στο ΚΗΦΗ Κοσκινού και την ΕΡΑ

DHMARXOS EYXES1

Το Κέντρo Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στα Κοσκινού, επισκέφτηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του στις μονάδες που υπάγονται και λειτουργούν από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρόδου.

Μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννα Ζωάννου, ο κ. Χατζηδιάκος, αντάλλαξε ευχές με τους εξυπηρετούντες και τους εργαζόμενους στο ΚΗΦΗ, ενημερώθηκε για τις καθημερινές ανάγκες που αντιμετωπίζει η μονάδα, για το επίπεδο των υπηρεσιών και της στήριξης που παρέχονται στα ηλικιωμένα άτομα, που σκοπό έχουν να διατηρήσουν την αυτονομία τους, την κοινωνική συμμετοχή και το κοινωνικό περιβάλλον.

DHMARXOS EYXES1s

Σήμερα, το ΚΗΦΗ Κοσκινού εξυπηρετεί συνολικά τριάντα (30) μέλη (δεκαπέντε (15) τακτικά και ισάριθμα αναπληρωματικά), απασχολεί δύο (2) κοινωνικές φροντίστριες και μία νοσηλεύτρια, ενώ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, για την ενίσχυση του δυναμικού, με την πρόσληψη Φυσιοθεραπευτή και Γιατρού, ενισχύοντας την εθελοντική προσπάθεια του Γιατρού Γενικής Ιατρικής κ. Γιώργου Μανώλαγκα.


Στο πλαίσιο των επισκέψεων του ο κ. Χατζηδιάκος, αντάλλαξε ευχές με το Διευθυντή κ. Διαμαντή Διαμαντή, τους Δημοσιογράφους και το Διοικητικό προσωπικό του σταθμού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ρόδου, στο κτίριο στο οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του από τις 7 Νοεμβρίου του 1954, υπό την ονομασία Ραδιοφωνικός Σταθμός Δωδεκανήσου.

DHMARXOS EYXES1a

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά, τη συμβολή και τον ουσιαστικό ρόλο του σταθμού, στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και τη στήριξη που παρέχει σε κάθε εθελοντική συλλογική προσπάθεια, με την δημιουργία καθημερινού ενημερωτικού προγράμματος, που εκπέμπει στην ακριτική περιοχή του Αιγαίου, την Κύπρο, τη Βόρειο Αφρική έως τα απέναντι παράλια.
Μέσα από τις συχνότητες του σταθμού, και προσκεκλημένος των Δημοσιογράφων κ. Ρένα Βενιανάκη και κ. Μαριέττα Γαβρηλιώτη, ευχήθηκε καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους ακροατές.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL