Παρασκευή, 19/10/2018

Πραγματοποιήθηκε το "ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ" για την συνάνθρωπο μας Κική Τσακίρη

DEIPNO AGAPHS 10

Mε τις ευλογίες του σεπτού μας ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ ΚΥΡΙΛΛΟΥ, η Ενορία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού πραγματοποίησε ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ για την συνάνθρωπο μας Κική Τσακίρη, η οποία πάσχει απο χρόνια πάθηση με υψηλές ημερήσιες οικονομικές δαπάνες σε νοσηλευτές και όχι μόνο.

DEIPNO AGAPHS 1

Η ιδέα του Δείπνου Αγάπης αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από την τοπική κοινωνία της Ιαλυσού και υλοποιήθηκε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά μόνο με πολύ ΑΓΑΠΗ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ιαλυσού, κα Ερμιόνη Μπότσαρη, για την παραχώρηση της αίθουσας, το ζαχαροπλαστείο Παραδεισένιες Λιχουδιές για την προσφορά των εδεσμάτων, των γλυκισμάτων και των ποτών, της κυρίες του Συλλόγου Γυναικών Ιαλυσού που πάντα είναι στο πλευρό της Εκκλησίας, για την παρασκευή διαφόρων τοπικών εδεσμάτων, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της εκκλησίας, την Β.Α.Π. Κουγιός για την προσφορά αναψυκτικών και νερών καθώς και τον Μουσικό οίκο ΚΑΝΑΚΗ για τον φωτισμό της αίθουσας.

DEIPNO AGAPHS 2
Επίσης, ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε σε αυτό το ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ εκδηλώνοντας έμπρακτα την ευαίσθητη-ανθρώπινη πλευρά της ψυχή σας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη μουσική παρέα του Στράτου Τσιρακάκη που διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ τους παρευρισκόμενους.

Ευχόμαστε σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου μας Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και η ανατολή του νέου έτους 2018 να φέρει στις ψυχές όλων μας ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΙΡΗΝΗ.

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής

DEIPNO AGAPHS 3

DEIPNO AGAPHS 4

DEIPNO AGAPHS 5

DEIPNO AGAPHS 6

DEIPNO AGAPHS 7

DEIPNO AGAPHS 8

DEIPNO AGAPHS 9

DEIPNO AGAPHS 11

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL