Παρασκευή, 19/10/2018

Γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Ρόδου από Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες Μελωδίες, που προσέφεραν οι χορωδίες της Δ.Ε. Πεταλούδων και του ΚΑΠΗ

XORWDIA TROFIMA 13

Ήταν, χωρίς αμφιβολία, μια πολύ όμορφη βραδιά! Μια βραδιά γεμάτη από χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες αλλά και μια υπέροχη μουσική πανδαισία από τα Μαντολίνα που συνόδευαν τη Μικτή και την Παιδική Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων με μαέστρο την κ. Φλώρα Πελεκάνου.

Όμως, δυστυχώς, σ΄ αυτή την ωραία βραδιά, τη "Συναυλία Αγάπης" (όπως είχε ονομαστεί), παρέστησαν λίγα άτομα, (ίσως λόγω της βροχής), μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος της Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Στέφανος Κυριαζής.

XORWDIA TROFIMA 1

Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να επισημανθεί είναι το γεγονός ότι, μπορεί να μην είχε πολύ κόσμο, αλλά αυτοί που τελικά πήγαν στο Δημοτικό Θέατρο χθες το βράδυ, πήραν μαζί τους αρκετές τσάντες με τρόφιμα, τα οποία βέβαια, στη συνέχεια, θα δοθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη, μέσω του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

XORWDIA TROFIMA 2

Στο τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε τις καθιερωμένες ευχές και ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία που είχαν τα μέλη της Μικτής Χορωδίας και Μαντολινάτας της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι, αυτή η όμορφη εικόνα, με τα 100, περίπου άτομα (συμμετείχε και η Χορωδία του ΚΑΠΗ Ρόδου), που τραγούδησαν όλοι μαζί "το πάει ο παλιός ο χρόνος" πρέπει να κοσμεί το Δημοτικό Θέατρο.

Ευχές έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής.

XORWDIA TROFIMA 14

XORWDIA TROFIMA 11

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL