Τετάρτη, 19/12/2018

Ευχετήριο μήνυμα του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδ/σου Παύλου Εμμ. Μπακίρη

MPAKIRHS PAYLOS 0056

Αφήνουμε πίσω μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη Ρόδο, για τα Δωδεκάνησα, για την πατρίδα μας. Οι Έλληνες βυθίστηκαν από τους κυβερνώντες στη φτώχεια, την απαισιοδοξία, την παραίτηση, το ψέμα, το διχασμό, τον λαϊκισμό και την «φιλανθρωπία» των επιδομάτων...

Το 2017 δοκιμάστηκαν οι δυνάμεις, οι αντοχές και η αξιοπρέπειά μας ως Ρόδιοι, ως Δωδεκανήσιοι, ως Έλληνες, εξαιτίας της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που απαξίωσε τη χώρα μας, βυθίζοντάς την στην ύφεση και στην ανυπαρξία. Το Αιγαίο, τα νησιά του, η Δωδεκάνησος, νοιώθουν καθημερινά την αλλοπρόσαλλη, αντιαναπτυξιακή και εχθρική πολιτική της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα. Οι νησιώτες βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις ανέχειας, οι νέοι μας μεταναστεύουν για να βρουν μια καλύτερη ζωή που σήμερα τους την αρνούνται πεισματικά. Η δήθεν ευμάρεια των νησιών μας πρέπει να εξαφανιστεί από την ιδεοληπτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Τελευταίο δείγμα της εχθρικής συμπεριφοράς προς την νησιωτική Ελλάδα είναι το "ποδαρικό" του 2018 με την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α στα περισσότερα νησιά, τη κατάργηση κατά 50% του συντελεστή Ε.Φ.Κ. αλκοόλης και αλκοολούχων προϊόντων, την επιβολή του φόρου διαμονής και μια σειρά επιβολής ληστρικών οικονομικών μέτρων, προμηνύοντας ακόμα πιο δύσκολες μέρες για τα νησιά μας, ενώ ταυτόχρονα, με τη διανομή επιδομάτων προσπαθούν να εξαγοράσουν το φρόνημα των κατοίκων τους.

Ενωμένοι μόνο, θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε απέναντι στην λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει σαρώσει τα πάντα, με την ευχή το 2018 με κυβέρνηση τη ΝΔ να κάνουμε το άλμα προς τα μπρος και να αφήσουμε πίσω αυτή τη δεκαετή κρίση.

Οι Έλληνες "αξίζουμε καλύτερα" και μόνο μια επιλογή έχουμε: να πάμε «μπροστά». Να μπει η πατρίδα μας ξανά σε ανοδική πορεία. Να επιλέξουμε το δρόμο που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο, κλείνοντας τα αυτιά σε αυτούς δεν δίστασαν με μοναδικό γνώμονα την πολιτική τους επιβίωση, να οδηγήσουν στα τρία χρόνια της διακυβέρνησής τους, πολλές δεκαετίες πίσω την Ελλάδα.

Εύχομαι το 2018, το χαμόγελο να επιστρέψει σε κάθε Δωδεκανήσιο, σε κάθε Έλληνα... Η ελπίδα να γεμίσει κάθε σπίτι και η αισιοδοξία να ξαναγεννηθεί. Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας πλήγωσε και να κάνουμε μια νέα αρχή για την πατρίδα μας. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στην Ελλάδα μας.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν τη νέα χρονιά

Με ελπίδα και αισιοδοξία

Με αγάπη και εμπιστοσύνη

Σε ένα καλύτερο αύριο που δεν αργεί...

Καλή και Ευλογημένη Νέα Χρονιά!!

Παύλος Εμμ. Μπακίρης

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου Ν.Δ

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL