Παρασκευή, 19/10/2018

Γρήγορη σύλληψη "ποντικού" στα γραφεία του Διαγόρα - Ευχαριστίες της Διοίκησης ** Κλοπή σε περίπτερο ** Στ΄ Αφάντου βγήκαν παράτυποι μετανάστες

DIAGORAS Logo 1

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά το Διοικητή και τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ρόδου, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση τους στον εντοπισμό και σύλληψη του «ποντικού» στα γραφεία του Συλλόγου τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων.

Τα άρτια συστήματα ασφαλείας της έδρας του «Γηραιού», κατέγραψαν την παραμικρή κίνηση του «απρόσκλητου επισκέπτη», που δεν κατάφερε να πάρει ούτε καρφίτσα ως...δώρο Χριστουγέννων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Εντοπισμός - σύλληψη παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο

Την 28-12-2017 πρώτες πρωινές ώρες εντοπίσθηκαν στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, -14- υπήκοοι Συρίας (-5- άνδρες και -3- γυναίκες που συνόδευαν -6- παιδιά) οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή στη Λέρο

Την 28-12-2017 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 19χρονος υπήκοος Μαρόκου ο οποίος παραβίασε περίπτερο και αφαίρεσε ποτά και αναψυκτικά.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL