Δευτέρα, 19/11/2018

Συγκινητικές στιγμές από τους αθλητές μας με αμαξίδιο

DWDEKANHSOS 66

Για μία ακόμη φορά ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε ότι τα πάει πολύ καλά και εκτός παρκέ. Με

αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του 13ου δημοτικού σχολείου είχαν την ευκαιρία, την περασμένη Δευτέρα να γνωρίσουν από κοντά μέλη της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, τα οποία επισκέφτηκαν το σχολείο, μίλησαν για το άθλημά, απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών και έκαναν μια επίδειξη.

Ο προπονητής και αθλητής της ομάδας Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Σάββας Χαρτερός και ο Ανδρέας Λουκάς, με μεγάλη προθυμία έπαιξαν με τους μαθητές και τους έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία να καθίσουν στο αμαξίδιο και να παίξουν μπάσκετ.

DWDEKANHSOS 01

 

Μέσα από τη δράση αυτή έγινε προσπάθεια οι μαθητές να συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί κάποια άτομα να έχουν κινητικές δυσκολίες αλλά έχουν μάθει να ξεπερνούν τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν καλά.

Όπως είναι εύλογο τα παιδιά χειροκρότησαν τους αθλητές της ομάδας και απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές, λίγες μέρες πριν από την παρουσία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου Ελλάδας.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL