Τετάρτη, 21/11/2018

Επιστολή Φ. Ζαννετίδη στον υπουργό Οικονομικών για τον φόρο κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη

ZANNETIDHS 1

Αξιότιμε κε Υπουργέ,
Αξιότιμη κα Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή υποβάλουμε ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αίτημα παράτασης της διατήρησης, μέχρι 31-12-2018, του καθεστώτος του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη, που ισχύει στα Δωδεκάνησα και λήγει στις 31/12 του τρέχοντος έτους.

Η παράταση αυτή θα ανακουφίσει τους επαγγελματίες των νησιών μας, που πέραν των άλλων ευεργετημάτων που η Πολιτεία διαχρονικά είχε αναγνωρίσει στα νησιά και που πλέον έχουν καταργηθεί, θα είναι και μια απόδειξη ότι αναγνωρίζετε την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας και των συνθηκών που αυτή διαμορφώνει στον ευαίσθητο νησιωτικό χώρο. Πιστεύουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτή, αφού και πέρυσι ανταποκριθήκατε θετικά και δώσατε παράταση.

Είμαστε σίγουροι ότι παρά τις υποχρεώσεις που έχει η χώρα μας και της σημερινής οικονομικής της οντότητας, η κατάργηση του συγκεκριμένου μέτρου δεν θα φέρει ουσιαστικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα, αλλά, αντιθέτως, θα επιφέρει στους ήδη δοκιμασμένους επαγγελματίες και πολίτες των νησιών, ακόμη μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση και εξουθένωση.

Με την ελπίδα της ικανοποίησης του αιτήματος μας

Διατελούμε
Με τιμή

Φιλήμονας Ζαννετίδης
Αντιπεριφερειάρχης

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL