Κυριακή, 22/09/2019

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από τον Βόλο η Μικτή Χορωδία και η Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων

XORWDIA BOLOS

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη φιλοξενία των διοργανωτών, επέστρεψε χθες από το Βόλο η Μικτή Χορωδία και η Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων. Και βέβαια, εκείνο που θα μείνει σ΄ όλους αξέχαστο, είναι το γεγονός ότι η αποστολή της Ρόδου  καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες θεατές που κατέκλυσαν το Θέατρο της πόλης.

Και πράγματι, τα μέλη της Χορωδίας και της Μαντολινάτας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε σημείο μάλιστα που "ανάγκασαν" τους παριστάμενους να τραγουδούν μαζί τους σ΄ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

XORWDIA BOLOS 2

Ωστόσο, από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ένας ηλικιωμένος ακροατής φώναξε: ΜΠΡΑΒΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ!!!

Αξίζει ν΄ αναφερθεί ακόμη ότι, η συνάντηση πέντε χορωδιών είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και συγκεκριμένα για το κοινωνικό συσσίτιο της περιοχής. Ειδικότερα, στην προσπάθεια αυτή, συμμετείχαν, εκτός από την Ροδίτικη ομάδα, η Βολιώτικη χορωδία, η χορωδία Δημοσίων Υπαλλήλων του Βόλου, η χορωδία της Μητρόπολης και η χορωδία Μικρασιατών.

XORWDIA BOLOS 3

Στο τέλος της πανέμορφης αυτής εκδήλωσης, που, σημειωτέον, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου, (ο οποίος είναι ο πολιούχος του Βόλου), οι Χορωδίες αντάλλαξαν αναμνηστικά και παράλληλα, οι Ροδίτες κάλεσαν και τις υπόλοιπες χορωδίες να έρθουν στο νησί μας. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών.

Την Χορωδία και την Μαντολινάτα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων, και φυσικά την μαέστρο Φλώρα Πελεκάνου, συνόδευσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. 

Με την ευκαιρία, τα μέλη της Χορωδίας και της Μαντολινάτας ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο κ. Διακοσταματίου για την συνεχή στήριξη που παρέχει στα μέλη της.

XORWDIA BOLOS 5

XORWDIA BOLOS 6

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL