Τρίτη, 20/11/2018

Σκοτώθηκε ο καπετάν-Γιώργης Καλοδούκας! Επέστρεφε στο σπίτι του στην Μαραθούντα! - Τι αναφέρει η Αστυνομία

SYMH MARAQOUNTA 4

Χρόνια τώρα φωνάζουν οι Συμιακοί, να παρθούν μέτρα στο δρόμο από Σύμη προς Πανορμίτη, αλλά, δυστυχώς, οι φωνές τους δεν  εισακούονται από κανέναν! Υπάρχουν σημεία που χρειάζονται στηθαία, υπάρχουν σημεία που χρειάζονται μέτρα για να μην πέφτουν οι πέτρες στο δρόμο! Κι ακόμη και φωτισμό σε ορισμένα σημεία! Αλλά, ποιος να νοιαστεί;

Μέχρι που σήμερα σημειώθηκε το κακό: Ένας 72χρονος Συμιακός που επέστρεφε από το Γιαλό στο σπίτι του στην Μαραθούντα, δύο στροφές πριν φτάσει, και κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, (εξετάζονται από την Αστυνομία του νησιού), ξέφυγε στην προτελευταία στροφή, κι έπεσε ακριβώς στην από κάτω! Αρκετά μέτρα, δηλαδή, τα οποία ήταν και η αιτία για να χάσει τη ζωή του και να βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους. Όπως έγινε γνωστό, τον εντόπισε ο οδηγός του Λεωφορείου της γραμμής που κατεβάζει τους εργάτες του Πανορμίτη γύρω στις 3.30 το απόγευμα.

Πρόκειται για τον Γιώργο Καλοδούκα, έναν άνθρωπο πολύ αγαπητό στο νησί, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν καπετάνιος σε ποντοπόρα πλοία. Κάποια στιγμή επέστρεψε στο νησί και άνοιξε Τουριστικό Γραφείο στη Σύμη και κατ΄ επέκταση πολύ πετυχημένη δραστηριότητα στον Τουριστικό τομέα.

Τι αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό

Για το θλιβερό αυτό περιστατικό, η Αστυνομία ανέφερε τα εξής:

Σύμη - Θανατηφόρο τροχαίο:
06-12-2017/15:00

 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 73χρονο, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέπεσε σε γκρεμό τριάντα (30) μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ανωτέρω οδηγός.

Ενεργείται προανάκριση

 

 

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL