Παρασκευή, 19/10/2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 3 πρώτοι γύροι του 1ου τουρνουά του 6ου Grand prix -- Ξεκινούν οι "μάχες" από Ρόδο, Ιαλυσό, Κρεμαστή και Αφάντου

SKAKI 5o GKRAN PRI 2

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 3 πρώτοι γύροι του 1ου τουρνουά του 6ου Grand prix για μικρούς αθλητές και αθλήτριες επιπέδων 1, 2 και 3, στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "Ιππότης" επί της Πίνδου 1, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

Το 1ο τουρνουά θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου με τον 4ο και 5ο γύρο αντίστοιχα, όπου θα διακριθούν οι πρώτοι και οι πρώτες αναλόγως, αλλά που θα επιβραβευθούν όλοι οι αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Αυτά τα τουρνουά αποτελούν ευκαιρία να αναμετρηθούν παιδιά από διαφορετικές περιοχές (Ρόδος, Ιαλυσός, Κρεμαστή και Αφάντου) και ως εκ τούτου, να γνωρίσουν διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης των σκακιστικών κομματιών, διαφορετικές στρατηγικές και να γνωρίσουν το σύστημα αγώνων.

Παράλληλα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε ο 4ος γύρος του τουρνουά προχωρημένων. Το τουρνουά αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στους προχωρημένους μικρούς αθλητές. Για άλλη μια φορά οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς έπαιζαν σε ελβετικό σύστημα, το οποίο ισχύει στα επίσημα τουρνουά. Με μιάμιση ώρα στο ρολόι και 30 δευτερόλεπτα επιπλέον ανά κίνηση, οι συμμετέχοντες έπαιξαν μόνο μία παρτίδα η οποία όμως είχε διάρκεια μέχρι και 3.30 ώρες, όπως απέδειξαν μερικοί αθλητές.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του 4ου γύρου του 1ου τουρνουά προχωρημένων.

AP1unnamed

Παρακάτω παρατίθενται τα αποτελέσματα των 3 πρώτων γύρων του 1ου τουρνουά του 6ου Grand Prix

AP2unnamed

AP3unnamed

AP4unnamed

AP5unnamed

Ap6unnamed

AP7unnamed

AP8unnamed

AP9unnamed

AP10unnamed

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL