Παρασκευή, 14/12/2018

Αυτή η εκδρομή στη Ρουμανία, που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», θα τους μείνει αξέχαστη!

ROUMANIA 1

Αυτή η πενθήμερη εκδρομή στη Ρουμανία, (από 13 έως 18 Νοεμβρίου), που πραγματοποιεί ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», είναι βέβαιο πως θα μείνει αξέχαστη στα 58 άτομα που συμμετέχουν!

Ήδη, οι επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της Ρουμανίας, που ξεκίνησαν από σήμερα, θα κάνουν πολλά χρόνια για να τις ξεχάσουν, όπως τουλάχιστον οι ίδιοι δηλώνουν.

ROUMANIA 30

Όπως, για παράδειγμα, η επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο παλάτι του ζεύγους Νικολάι και Έλενας Τσαουσέσκου, το οποίο χτίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 60, υπό τις οδηγίες του ζευγαριού. Ενός κτηρίου που λειτουργεί ως Παλάτι της Βουλής και (παλαιότερα ήταν γνωστό ως το Παλάτι του Λαού) και το οποίο χτίστηκε σ΄ ένα λόφο της ρουμανικής πρωτεύουσας, και είναι το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης και το δεύτερο σε επιφάνεια οικοδόμημα στον κόσμο μετά το αμερικανικό Πεντάγωνο στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α.

Απ΄ αυτή, λοιπόν, την επίσκεψη, αλλά κι από άλλες επισκέψεις, οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. (Να σημειωθεί ότι χθες, είχε καλές καιρικές συνθήκες, ενώ σήμερα επικρατούσε κρύο).

ROUMANIA 31

ROUMANIA 33

ROUMANIA 34

ROUMANIA 35

ROUMANIA 36

ROUMANIA 45

ROUMANIA 47

ROUMANIA 48

ROUMANIA 49

ROUMANIA 50

ROUMANIA 51

ROUMANIA 66

ROUMANIA 1

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL