Παρασκευή, 14/12/2018

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κρεμαστής ** Αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν 12 κιβώτια με ποτά -αναψυκτικά ** Ευχαριστήριο των ΑμΕΑ

AGROTIKOS SYNETAIRISMOS KREMASTHS 5

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κρεμαστής 

Με απόφαση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρεμαστής, πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση την 18η Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κεντρικό γραφείο του Συνεταιρισμού, στην Κρεμαστή. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι: Υποβολή και έγκριση ισολογισμού, έκθεση πεπραγμένων, και πόρισμα ελεγκτή, Απαλλαγή από κάθε ευθύνη, Εκλογή Ελεγκτή και καθορισμός αμοιβής, Επικύρωση απόφασης για την διαγραφή μελών. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 25/11 στον ίδιο χώρο και ώρα. 

Εντοπισμός και σύλληψη παράτυπων μεταναστών      

Την 13-11-2017 το μεσημέρι εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 21 και 29 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο ατόμων για απόπειρα κλοπής στην Κω 

Την 13-11-2017 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος μαζί με άγνωστο συνεργό αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δώδεκα (12) κιβώτια με ποτά -αναψυκτικά από επιχείρηση εμπορίας ποτών. Επιπρόσθετα σήμερα το πρωί εντοπίστηκε ο συνεργός του 31χρονου, υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 24 ετών και συνελήφθη.

Ευχαριστίες Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία

Εν συνεχεία της διεξαγωγής των εγκαινίων του κέντρου ψυχαγωγίας-παραδοσιακού καφενείου «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» το οποίο βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους, στις 10/11/2017,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, αρχικά τον μεγάλο χορηγό μας, το Φαρμακευτικό Σύλλογο Ρόδου και επιπρόσθετα τους πολύτιμους επίσης χορηγούς μας:

-  το Καζίνο Ρόδου.

-  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

-  τον Δήμο Ρόδου

Όλοι στηρίζουν τόσο το έργο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Ρόδου, όσο και το έργο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ».

                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                         ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΜΩ   

 

                 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL