Τετάρτη, 19/12/2018

«Κάτι» πρέπει να συμβαίνει στην παραλία της Κρεμαστής! – Κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση της Αστυνομίας

PARALIA 7313

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, που «κάτι» πρέπει να συμβαίνει στην παραλία της Κρεμαστής! Συγκεκριμένα,

σύμφωνα με καταγγελίες που έκαναν κάτοικοι στα topika-nea.gr, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, και μάλιστα δείχνοντας πως πρόκειται να είναι «μεθυσμένα» ή «φτιαγμένα», προσπαθούν να σταματήσουν περαστικούς που επιβαίνουν μέσα σε οχήματα, άγνωστο για ποιο λόγο!

Βέβαια, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άτομα που επιδιώκουν «κάτι» να πετύχουν! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το ένα προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από μια συστάδα δέντρων ενώ το άλλο έκανε τον... «μεθυσμένο»!

Φυσικά, οι πονηρές κινήσεις των αγνώστων, (που προτιμούν πολύ βραδινές ώρες), προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, τον φόβο των διερχομένων, οι οποίοι πάτησαν γκάζι κι έφυγαν όσο γίνεται πιο γρήγορα προς την περιοχή του ξενοδοχείου «Μπλου Μπέι»!

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι την περιοχή να επισκέπτονται Αστυνομικοί πριν συμβεί κανένα περιστατικό με απρόβλεπτες εξελίξεις!

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL